divendres, 30 de març del 2012

29M - GRÀCIES!

Companyes, companys,

Moltes gràcies per la vostra participació en la VAGA GENERAL i en la MANIFESTACIÓ d’ahir 29M!!

Ha estat un èxit rotund, ja que la participació de la VAGA s’ha vist incrementada amb escreix respecte les anteriors convocatòries, malgrat l’influència, voluntària o no, de la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent i/o l’ICS.

Per començar, en una reunió el dia abans de la VAGA, és va donar l’ordre de no permetre canvis el dia de la VAGA entre les companyes/s que estaven de mínims i els que volien treballar, per bé que el dia anterior s’havia pactat aquesta possibilitat amb el Comitè Vaga.
Això va provocar que companys/es de mínims que volien fer VAGA no van poder fer-la.

Finalment, com sempre, el tractament de la participació que fa l’ICS no s’ajusta a la realitat, ja que considera a les persones que fan mínims com a NO VAGUISTES quan molts de vosaltres volíeu fer VAGA, per tant la DAP presenta un resultats (fes clic) molt diferents als que s’ajusten a la realitat (fes clic).

En conclusió si comptéssim els mínims que volien fer VAGA i no la van poder fer, la participació hagués estat superior al 30%!!

En el decurs de les properes setmanes esperem NO conèixer noves incidències com les que van succeir a l’última Vaga General on, entre d’altres coses, es va obligar a la gent a anar al CAP el mateix dia a dir si la feia o no.

Nosaltres continuarem dia a dia fent la nostra feina, defensant els pocs drets que ens queden, lluitar per recuperar els perduts i seguir informant a través de les assemblees.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada